Over ons

 

Verkeersschool Voogt bestaat inmiddels meer dan 35 jaar, en in al die jaren is er veel veranderd, maar 1 ding is altijd gebleven!. Onze inzet om jou naar je rijbewijs te begeleiden. Ons doel is duidelijk : van jou een veilige en zelfstandige chauffeur maken!. Bij ons krijg je gegarandeerd een goede rijopleiding, gegeven door rijinstructeurs met jarenlange ervaring en die rijles geven volgens de laatste normen.

Les Auto's

 

Verkeersschool Voogt verzorgt rij- en theorieopleidingen voor de personenauto (cat. B) de motor (cat. A) en voor de aanhangwagen (cat. BE). Wij leiden leerlingen op uit Weesp, Almere, en het Gooi. Uiteraard is het altijd mogelijk om naar de rijschool of het station te komen. Je kunt bij ons rijexamen doen in Amsterdam (kring 30) en Bussum (kring 32).
 
Verkeersschool Voogt is aangesloten bij de branche-organisatie Bovag, wat concreet voor jou inhoud dat wij werken volgens de methoden welke door de bovag worden aanbevolen, en dat je door onze lesovereenkomst financieel nooit een risico loopt.

 

Alle lesauto’s zijn rookvrij.

 

Wij hopen je spoedig als leerling te mogen begroeten,

 

Het team van verkeersschool Voogt

bovag_logo